Met ingang van januari 2019 ben ik gestopt met mijn werkzaamheden. In verband hiermee zijn mijn diagnose-inventaris, handgereedschapppen en bedrijfswagen te koop. Voor meer info bel 06 21 23 78 50 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wat kost dat?
  • Voorrijkosten €25 (tot 50 km)
  • Uitlezen + half uur diagnose €40
  • Vervolg storing zoeken / reparatie €35 p/u

Particulieren

Brandt er in uw auto een lichtje die normaal niet brandt? En weet u niet wat het is of hoe u het moet oplosssen? Eshuis Auto Support is specialist in auto-elektronica en komt bij u langs voor het stellen van een diagnose. In overleg bepalen we dan de vervolgstappen.

Eshuis autosupport denkt mee, met uw portomonnee! Omdat elektronische onderdelen meestal duur zijn, proberen we ze in eerste instantie te repareren of monteren we gebruikte onderdelen.

 

 

Storinglampjes

Vind hieronder uit wat de verschillende storinglampjes betekenen op uw dashboard.

Staat uw storinglampje er niet bij?
Bel gerust op 06 212 378 50

              Motor

storinglampjes motor

De motor computer heeft een fout opgeslagen. Het is best mogelijk dat de auto op dat moment normaal funtioneert, toch is het belangrijk dat de oorzaak achterhaald wordt omdat er gevolg schade kan optreden. Ook worden er bepaalde systemen zoals de slipregeling en cruise control uitgeschakeld. Bovendien komt de auto niet door de APK keuring als de fout betrekking heeft op de uitlaatgassen.

                ABS

storinglampjes ABS

De abs computer heeft een fout opgeslagen en schakelt het systeem uit. Het blokkeren van de wielen bij hard remmen wordt dan niet meer voorkomen met als gevolg een slechte besturing. Dit lampje moet bij de APK keuring bij draaiende motor uit zijn.

              Airbag

Storinglampjes Airbag

De airbag computer heeft een fout opgeslagen en schakelt het systeem uit. Hierdoor is er geen extra bescherming meer van de airbags en gordelspanners. Zo als u begrijpt kan dit uw veiligheid in gevaar brengen.

                ESP

storinglampjes EPS

Het Electronisch Stabilteits Program ondersteunt de besturing in kritieke situaties als de auto dreigt te slippen. Veelal werkt het in combinatie met regelingen tegen doorslippen van de wielen bij wegrijden of versnellen.(asr, tcs,dsc, vdc e.d). Deze lampjes kunnen onder het rijden gaan branden als het systeem in werking treed.