Met ingang van januari 2019 ben ik gestopt met mijn werkzaamheden. In verband hiermee zijn mijn diagnose-inventaris, handgereedschapppen en bedrijfswagen te koop. Voor meer info bel 06 21 23 78 50 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storingsdiagnose en reparatie van auto-elektronika

Particulieren

Eshuis Auto Support kan uw auto onderzoeken als er een storingslampje brand of als deze  niet goed meer functioneert. Dit wordt gedaan door het uitlezen van storing- codes die in de computers van uw auto zijn opgeslagen.

Lees meer

Bedrijven

U kan ik van dienst zijn bij een storing waar U niet verder meekomt. Dit kan zijn door b.v het niet aanwezig zijn van de benodigde middelen, kennis of tijd.

Lees meer

Auto diagnose blog

 • Stuurbekrachtiging VW Golf V
  Stuurbekrachtiging VW Golf V

  Na een accuwissel van deze VW golf brande het stuursymbool in het instrumentenpaneel en werkte de bekrachtiging niet.
  Als alles in orde is gaat na enkele meters rijden het symbool vanzelf weer uit. Nu dus niet. 

  Lees meer...
 • Terugkerende storing lambdasensoren
  Terugkerende storing lambdasensoren

  Een lambdasonde is een sensor die zich bevindt in de uitlaat van een auto met benzinemotor. De sonde meet het aandeel zuurstof in het uitlaatgas en geeft deze door aan het motormanagementsysteem.

  Het betreft een Opel Corsa-D, bouwjaar 2009, met z14xep-motor.

  Auto kwam binnen met brandend storingslampje en klacht dat motor soms niet goed liep. Enkele weken geleden waren de lambdasensoren al gewisseld door de klant.

  Als eerste heb ik het motor management uitgelezen. Hierin stonden de dtc's P0130, P0131,P0135.

  Lees meer...
 • Handrem Passat
  Handrem Passat

  Elektrische handrem Volkswagen Passat.

  Van deze auto knipperde de bedieningsknop van de handrem. Na herhaaldelijk indrukken ging de handrem in werking waarbij bleek dat de rem r.a het niet deed 

  Lees meer...
 • Af en toe storing
  Af en toe storing
  Het betreft een ford galaxy 2.3 benzine met automatische versnellingsbak uit 2007.
  Auto kwam binnen met brandend motorstoringslampje en de automatische versnellingsbak in noodloop.
  Lees meer...
 • Luchtmassameter
  Luchtmassameter

  Dit onderdeel van een motormanagement systeem is veel besproken. Deels doordat het een grote invloed heeft op de werking van het systeem en lastig is te kontroleren zonder de juiste apparatuur.

  Lees meer...
 • Computer defekt?
  Computer defekt?

  Regelmatig krijg ik een auto binnen die niet meer loopt met de opmerking "de computer zal wel stuk zijn".

  Lees meer...
 • Ruitenwissers Volvo XC70
  Ruitenwissers Volvo XC70

  Deze Volvo uit 2009 had een storing op de ruitenwissers aan de voorzijde.De wissers gingen onregelmatig spontaan aan en reageerden niet meer op de bediening.Mijn eerste gedachte ging uit naar het CEM-module welke verantwoordelijk is voor de aansturing via een LIN-bus netwerk.

  Lees meer...
 • Krukas-sensor Golf 4.
  Krukas-sensor Golf 4.

  Onlangs ontving ik van een klant de opdracht om een slecht startende Golf te onderzoeken. Klant had al de krukas-sensor en nokkenas-sensor vervangen,bedrading en distributie gecontroleerd. Eerst maar een autoscan gemaakt (de modules zonder storing heb ik weggelaten).

  Lees meer...

Copyright Eshuis Auto Support 2012 - Tel. 06 21 23 78 50 - Mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.